Gratulálunk a Karácsonyi nyereményjáték nyerteseinek!!!

1. helyezett: 100.000 forint értékű TESCO vásárlási utalványt nyer a következő hirdetés feladója: Kattints ide!

2. helyezett: 60.000 forint értékű TESCO vásárlási utalványt nyer a következő hirdetés feladója: Kattints ide!

3. helyezett: 40.000 forint értékű TESCO vásárlási utalványt nyer a következő hirdetés feladója: Kattints ide!

Nyerjen velünk a következő nyereményjátékunkban is!

Valentin napi meglepetés!

 

Legyen boldog karácsonyunk mindannyiunknak!

Ha a karácsonyi akciónkban a weboldalainkon felhelyezel legalább 1.500 Ft értékben kiemelt vagy extra hirdetést december 22. éjfélig, akkor részt veszel a december 23. napon tartandó sorsolásunkon.

A nyeremények összértéke a hirdetők számára 200.000 forint!


40.000 Ft, a 60.000 Ft és a 100.000 Ft értékű TESCO ajándékutalványt karácsonyi ajándékként december 23.-át követően adjuk át, és ezzel reméljük, hogy még boldogabbá varázsolhatjuk a szerencsés nyertesek karácsonyát. Ezen kívül további 200.000 Ft összértékű TESCO vásárlási utalvány kerül kiosztásra azon aktív Radar Ajánlóknak, akik által regisztráltak a nyereményjátékban résztvevő nyertes hirdetők.


A könnyítésként a hirdetésed tartalma bármi lehet, nincs meghatározva. Csak arra figyelj, hogy a hirdetés feladás csomag választási részénél olyan hirdetési csomagot és extra kiemelést válassz, amelyeknek az összértéke meghaladja az 1.500 forintot és azonnal látni fogod megjelenni a hirdetésednél ezt a kis piros ajándék dobozt. Gondolj bele, amire neked már nincs szükséged, lehet, hogy másnak nagy örömet fog okozni. Sőt, akár még olyan dolgokat is felrakhatsz, amit ingyen elvihetnek, és ezáltal a szeretet ünnepe másoknak is öröm telibb lesz!

Kezd el a hirdetésed feladását most!

 Nyereményjáték szabályzat A részletekért kattints ide!   

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!